Een adviesbureau met ervaring!

Change-up is een adviesbureau dat in januari 2005 is opricht door Jos Keesom en Hans Gierkink.

  • Gedreven om resultaat te behalen.

  • We houden het simpel en niet te wollig.

  • We zijn flexibel en toegankelijk.

Kortom, we werken graag samen met u om problemen op te lossen. Met onze ervaring zijn we zeker van een goed eindresultaat.

Wij adviseren, trainen en coachen mensen en organisaties bij het verbeteren van hun prestaties.

Hans Gierkink

Hans Gierkink heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan HTS “De Maere” (Saxion Hogescholen). Na zijn afstuderen (1988) heeft hij 11 jaar gewerkt in diverse onderzoeks- en managementfuncties bij verschillende marktonderzoeksbureaus, waaronder het TNS-NIPO. Vervolgens heeft Hans 6 jaar als adviseur gewerkt bij KPMG Business Advisory Services in Amstelveen. Hij was daar gespecialiseerd in kwaliteitsmanagementsystemen, managementinformatiesystemen en benchmarking. Hij publiceert regelmatig artikelen in vakbladen over zijn vakgebied en treedt op als gastspreker op seminars en congressen. In zijn vrije tijd werkt Hans mee aan musicalproducties. Voor een uitgebreid CV kunt u op deze link klikken.

Jos Keesom

Jos Keesom heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het behalen van zijn doctoraal heeft hij verschillende functies gehad bij Exact Automatisering. Dit betroffen functies op het gebied van support, testen en implementatie van software. Hierna is Jos gaan werken als adviseur bij KPMG Business Advisory Services in Amstelveen. Daar was hij specialist op het gebied van cost management en activity based costing. Naast zijn studie bedrijfseconomie heeft Jos diverse opleidingen gevolgd op het vlak van adviesvaardigheden, communicatie en projectmanagement. In zijn vrije tijd zet Jos zich onder andere in als penningmeester van een tennisvereniging. Voor een uitgebreid CV kunt u op deze link klikken.

Benieuwd geworden wie onze klanten zijn?

Bekijk onze opdrachtgevers

“Less is more” is voor ons een belangrijk motto!

Onze werkwijze is erop gericht de organisatie of persoon zo snel mogelijk volledig zelfstandig, volgens de nieuwe aanpak te laten werken. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op